top of page
Zoeken
Tagliolini met Zwarte Truffel "Pregiato"
De Latijnse naam is "Tuber Melanosporum Vitt" wat in Italië gewoonlijk Pregiato Zwarte Truffel (of Norcia zwarte truffel) wordt genoemd,...
Ravioli Lamsvlees met Bosbessen Saus
Wil je een onweerstaanbare saus bereiden? Hier is het dan, de Bosbessen Saus. Laten we dit kleine wilde besje combineren met een hartig...
Pasta all'Amatriciana
Wie zei dat Guanciale alleen wordt gebruikt voor pasta Carbonara? Guanciale is het hoofdingrediënt van enkele van de lekkerste...
Ravioli op een bedje van pompoen
INGREDIËNTEN 2 pers: - 300g RAVIOLI WILDZWIJN of anderen naar keuzen van onze pasta assortiment; - 160 g gemengde champignons - 150 gram...
Haring Pasta met "Hollands Nieuwe"
In Nederland is vis een van de meest gebruikte ingrediënten in de keuken en Nederland staat van oudsher bekend om zijn viscultuur, een...
Pasta alla Carbonara !!
Waar komt het Pasta Carbonara recept vandaan? De oorsprong vindt zijn wortels in de straten van Rome, meer bepaald de Vicolo della Scrofa...
bottom of page