top of page

Pasta van de week

Bezorgd ma. t/m vrij (15.00 - 19.00uur)

Kerts menu voor diner en feestdagen

Authentieke verse pasta gemaakt in Leiden door italiaanse handen. Ravioli en Cannelloni met heerlijk ingredienten en originale recepten. Tagliolini, fusilli, ballerine e capelli d'angelo met klassiek of speciale deeg om te genieten van smaakvolle gerechten.

​​​​Bestel uiterlijk woensdag 12.00 uur en kies of je jou verse pasta

thuisbezorgd wilt krijgen of wilt afhalen op één van onze markten!

Het doel van Pasta Cecchi is om goede, verse en echte producten aan te bieden die grootmoeders en moeders ooit thuis maakten, wat ze tegenwoordig niet meer kunnen doen.


We werken graag met seizoensproducten en leveren verse pasta bij je thuis om aan te kleden met je favoriete sauzen of ravioli die zo rijk en smakelijk zijn dat ze kunnen worden gegeten met slechts een scheutje Extravierge olijfolie.


Met verse pasta stimuleren wij de consumptie van een gezonde en voedzame maaltijd, de gezelligheid van vriendschap en de warmte van het gezin. Ook ontworpen voor kinderen die graag spinazie proeven in een speelse vorm zoals die van een vierkante ravioli gevuld met spinazie, ricotta en "Parmigiano Reggiano" of vrolijke en levendige Ballerine die gekleurd zijn met echte rode biet of andere groenten van de week.


We bieden recepten voor diners van italiaanse smaak en je hoeft bijna niets te doen, onze ravioli zijn klaar in 2,5 minuten. Misschien ravioli met vis of groenten gewoon op smaak gebracht met boter en salie: een vol maaltijd eenvoudig en indrukwekkend.

--------------------------------------------------------------------

Bij levering bewaar ze in de koelkast en kunt je kiezen of je ze direct opeet of je kunt ze ook voor een andere gelegenheid op de dag van bezorging in de vriezer leggen, hier blijft het product bij een temperatuur van -18°C tot 2 maanden perfect zonder toevoegingen. Uit de vriezer niet ontdooien en direct in water op kok temperature laten vallen en kook in 1L/100g pasta. Bezoek de receptenpagina voor meer informatie.

bottom of page